Daarom kiezen klanten voor HaRvest

Heb jij ook nood aan meer vrije tijd?
Wil jij ook meer plezier beleven aan het samenwerken met jouw medewerkers?
Ben jij ook op zoek naar werknemers die met evenveel goesting werken aan jouw bedrijfsgroei?

 

HaRvest engageert zich om met volle overgave elke kmo bedrijfsleider te ondersteunen in hun verdere groei door samen een team te bouwen waar je met vertrouwen aan kan delegeren, dat goesting heeft om ervoor te gaan en waar elke medewerker op de juiste plaats terecht komt.

 

Benieuwd hoe klanten over HaRvest denken? Ontdek het hieronder !

40%

Subsidies via KMO portefeuille

80%

Minimale kwaliteitsscore

100%

Coaching door experts

 • Als sterk groeiende KMO heeft beMatrix nood aan een degelijk en hedendaags personeelsbeleid . We zijn als firma enerzijds steeds op zoek naar de juiste mensen op de juiste plaats. Anderzijds, en minstens even belangrijk, is het nodig om het team gemotiveerd te houden in een aangename en gestructureerde omgeving. Een professionele ondersteuning van buitenaf is voor ons de goeie keuze gebleken.

  Edwin Van der Vennet - zaakvoerder beMatrix

  Charlotte is een enthousiaste , creatieve houvast voor ons familiebedrijf. We krijgen advies op maat voor ons bedrijf , bekeken vanuit een andere invalshoek . Zo worden alle pijnpunten onder de loep genomen en krijgen we geleidelijk aan meer structuur in onze interne organisatie.

  Inge Baeten - zaakvoerder Link Up
 • HaRvest is erin geslaagd om ons middenkader beter te laten functioneren en meer verantwoordelijkheid te laten opnemen. Tevens werden onze missie visie en waarden levendig gemaakt doorheen de volledige organisatie waardoor de neuzen in dezelfde richting kwamen te staan.

  Nico Declerck - Finance Director Inni Group

  HaRvest werd ingeschakeld om onze groeipijnen in kaart te brengen en de structuur te optimaliseren zodat we op een gedegen manier verder konden groeien. De doelen op individueel en teamniveau werden duidelijk gemaakt waardoor mijn mensen zeer goed weten waar we naartoe willen evolueren en hoe zij hier hun steentje kunnen bijdragen. De samenwerking heeft een positieve vibe in het team gebracht.

  Daevy Nuyttens - zaakvoerder tegelbedrijf Nuyttens
 • HaRvest hanteert een zeer duidelijke en professionele communicatie. Er zijn concrete acties naar boven gekomen waar mijn mensen onmiddellijk mee aan de slag zijn gegaan. Ik merk duidelijk meer synergie binnen mijn team, een betere samenwerking en daardoor ook een betere dienstverlening naar onze klanten toe.

  Bart Verhelst - IT Provider

  Ikzelf en mijn mede vennoot, Jan, hebben geleerd om ons team nog beter aan te sturen en te motiveren. Door het traject is ook de visie van het bedrijf zeer duidelijk voor iedereen, staan de neuzen in dezelfde richting en gaat iedereen dezelfde normen en waarden toepassen binnen de organisatie.

  Rodney Vandemoortele - zaakvoerder Comfort Home

Waar wij voor staan!

Passie

Bedrijven succesvoller maken door hen te begeleiden in het creëren van sterkere teams, daar krijgen wij het warm van!

Innovatie

Wij blijven op de hoogte van vernieuwende methodes en technieken waarmee we blijvend kunnen inspelen op de snel veranderende maatschappij en arbeidsmarkt.

Kwaliteit

Het team van HaRvest bestaat uitsluitend uit ervaren experten die volop gaan voor hoogstaande kwaliteit en maximale klantentevredenheid.

Maak van je team een “HaRvest Team” en groei!

 • Je beste mensen houden
 • Juiste mensen aantrekken
 • Zeer productief team
 • Sterk gemotiveerd team
Ik ben
en wil kosteloos een persoonlijke coaching aanvragen. Mijn e-mail is
en