Mijn eerste maand als stagiair bij HaRvest

Time to Learn.png

Hey,

Mijn naam is Mayte, stagiair bij HaRvest. Hier ben ik dan om een vervolg te schrijven op mijn eerste blog.
 

Mijn eerste blog ging over mijn eerste week stage bij HaRvest. Nu zijn we al drie weken verder, met andere woorden ik loop al een maand stage bij HaRvest. De tijd vliegt voorbij …
Time flies when you’re having fun, cliché maar wel waarheid. :-)
 

Net zoals de eerste week ben ik er nog altijd van overtuigd dat HaRvest de meest geschikte stageplaats is voor mij. Ik voel mij meer dan welkom, ik krijg autonomie maar kan toch altijd terecht met vragen, ik heb een ruim en afwisselend takenpakket
en misschien wel het allerbelangrijkste: ik word gewaardeerd voor mijn werk.
 

Dat afwisselend takenpakket mag je heel serieus nemen dit gaat van het opmaken en versturen van mails, uitdenken van evenementen, verantwoordelijk zijn voor sociale media tot het monteren van wegwijzers (zie foto :-) ).
 

De voorbije weken ben ik voornamelijk bezig geweest met de HaRvest Inspiratiedag en alles klaar te maken voor de nieuwe HaRvest jaartrajecten die gisteren gestart zijn.
De eerste sessie van het traject heb ik mogen bijwonen.
Het was leuk en leerrijk om te zien hoe Charlotte met haar enthousiasme, gedrevenheid en passie die sessie heeft aanpakt. Ken je dat zo van die personen waarnaar je uren kan luisteren zonder dat het langdradig wordt? Wél zo iemand is Charlotte.
 

Daarnaast heb ik ook al eens een dag meegelopen met Sharon, de andere coach van HaRvest. Hier heb ik trainingen en persoonlijke of individuele gesprekken bijgewoond.
Sharon wordt voornamelijk ingeschakeld voor de medewerkers, trainingen rond leiderschap, feedback en dergelijke.
Ik vind het inspirerend hoe zowel Sharon en Charlotte uitblinken in hun job. Dat geeft mij nog meer motivatie en goesting om mijn uiterste best te doen.
 

Nog steeds ben ik er van overtuigd dat ik bij HaRvest veel zal bijleren en ik kijk ten volste uit naar de komende weken.
 

Heeft u vragen voor mij of kan ik iets voor u betekenen? Aarzel dan zeker niet om mij een mailtje te sturen.
 

Wordt vervolgd …
 

Groetjes,

Mayte

Wegwijzers monteren :-)

 

Meer weten? Advies nodig?

Meer weten? Advies nodig?

HaRvest haalt het beste uit je team!